Zwembad 't Willaer

Zwembad 't Willaer is een Zwembad gelegen aan De Breelaan 6 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Zwembad 't Willaer in Scherpenzeel

Welkom bij Zwembad 't Willaer in Scherpenzeel. Dit prachtige verwarmde openluchtzwembad biedt veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Je kunt spelen in het peuterbad, het ondiepe bad, van de glijbaan gaan of gebruik maken van de speeltoestellen. Daarnaast kun je ook een duik nemen in het 50 meter wedstrijdbad, waar je kunt springen van zowel hoge als lage duikplanken. Als je trek hebt, kun je terecht bij de kiosk met een uitgebreid aanbod en een heerlijk terras. De toezichthouders zorgen voor een veilige omgeving en het zwembad wordt duurzaam verwarmd door zonnecollectoren. Het water wordt op een milieuvriendelijke manier schoongemaakt met behulp van moderne zuiveringsinstallaties. Het zwembadseizoen van 2023 is inmiddels voorbij, maar bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het zwembad eerder sluiten of langer open blijven. Voor actuele informatie kun je terecht op de Facebook- of Instagram-pagina van het zwembad. Voor de tarieven van 2023 kun je de prijslijst raadplegen. Het zwembad 't Willaer heeft veel steun vanuit de gemeenschap en is gelegen aan de Breelaan 6 in Scherpenzeel (Gld.). Het is een perfecte plek om te genieten met onder andere een peuterbad, kinderspeeltuin, een ondiep bassin met een glijbaan van 42 meter lang, een wedstrijdbad met twee duikplanken.

Wil je weten wat Zwembad 't Willaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad 't Willaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad 't Willaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad 't Willaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Zwembad 't Willaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad ’t Willaer

Bezoekers bekeken ook