Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel

Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel is een Kerk gelegen aan Pr. Marijkelaan 3 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel in Scherpenzeel

Welkom bij de Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel! Elke zondag om 10.00 uur komt de gemeente samen in een kerkdienst waarin het goede nieuws van God op een begrijpelijke en eigentijdse manier wordt verteld. Tijdens deze diensten is er veel aandacht voor muziek, het lezen van Gods woord en het overdenken hiervan. De gemeente zingt voornamelijk uit Opwekking en de Johannes de Heer bundel. Op de agenda staan verschillende diensten met verschillende sprekers, zoals Ds. C.C. Stavleu uit Veenendaal, Ev. W. Mulder uit Emmeloord, Ev. P. Dijkstra uit Wezep, Ev. A. Haverkamp uit Woudenberg. Je kunt ook de diensten beluisteren.

Wil je weten wat Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook