Van Rij Mondzorg Scherpenzeel

Van Rij Mondzorg Scherpenzeel is een Tandarts gelegen aan Molenweg 10 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Van Rij Mondzorg Scherpenzeel in Scherpenzeel

Op de locaties in Veenendaal en Scherpenzeel biedt tandartspraktijk Van Rij Mondzorg de beste tandheelkundige zorg aan jong en oud. Ze hebben een compleet aanbod van behandelingen en maken gebruik van moderne materialen en technieken. De focus ligt op preventieve mondzorg en de behandelaars zijn BIG-geregistreerd en voldoen aan de registratienormen. Veel behandelaars werken op beide locaties, zodat er continuïteit geboden kan worden. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals gebitsreiniging, restauratieve behandelingen, eerste bezoek, periodieke controle, Trioclear, behandeling bij kinderen en tanden bleken. Enkele cliënten zijn tevreden over de praktijk en vinden het personeel vriendelijk en de communicatie duidelijk. De praktijk is ook in de avonden geopend en er is mogelijkheid om afspraken te maken.

Wil je weten wat Van Rij Mondzorg Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Rij Mondzorg Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Rij Mondzorg Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Rij Mondzorg Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Van Rij Mondzorg Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Rij Mondzorg Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook