Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok is een Bouwbedrijf gelegen aan Oosteinde 102 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok in Scherpenzeel

Bouwbedrijf Klok is in 2002 gestart als zzp'er in de bouw en heeft sindsdien een goede bekendheid opgebouwd dankzij mond-tot-mondreclame. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met de klant verschillende bouwwensen realiseren, zoals nieuwbouw, onderhoud, renovatie, verbouwingen en meer. Ze werken samen met vaste onderaannemers en leveranciers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Het bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel en voornamelijk werkzaam in de provincies Gelderland en Utrecht. Klanten kunnen contact opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte, waarbij het bedrijf samen met hen naar de juiste oplossingen zal zoeken.

Wil je weten wat Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Klok

Bezoekers bekeken ook