THEWINEDESIGNER.

THEWINEDESIGNER. is een Marketingconsultant gelegen aan Nieuwstraat 12 in Scherpenzeel.

Meer informatie over THEWINEDESIGNER. in Scherpenzeel

Bas Vlug is een voormalig marketingcommunicatieman bij een wijnimporteur en is nu bekend als "THEWINEDESIGNER". Hij is gespecialiseerd in wijn en alles wat daarmee te maken heeft, maar hij doet ook uitstapjes buiten de wijnwereld. Bas heeft een team met verschillende disciplines, waaronder design, DTP, copywriting en evenementenorganisatie. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen en biedt diensten aan zoals het ontwerpen van huisstijlen, het schrijven van teksten en het organiseren van evenementen. Bas heeft verschillende klanten gehad en zij hebben positieve ervaringen met hem gehad. Je kunt contact met hem opnemen via zijn adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Wil je weten wat THEWINEDESIGNER. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van THEWINEDESIGNER. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij THEWINEDESIGNER.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THEWINEDESIGNER. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar THEWINEDESIGNER. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. THEWINEDESIGNER.

Bezoekers bekeken ook