TED Schilderwerk & Spuittechniek

TED Schilderwerk & Spuittechniek is een Schilder gelegen aan De Haar 8A in Scherpenzeel.

Meer informatie over TED Schilderwerk & Spuittechniek in Scherpenzeel

Ted Pels is een bekende en klantvriendelijke vakman in Scherpenzeel en omstreken. Hij is gespecialiseerd in schilderwerk en spuittechniek, maar biedt ook advies en andere vormen van klein onderhoud aan. Met behulp van geavanceerde spuittechniek zorgt hij voor een hoogwaardige afwerking. Daarnaast biedt hij traditioneel schilderwerk van hoge kwaliteit aan, waar je jarenlang plezier van hebt. Ted Pels verzorgt ook verwante werkzaamheden, zoals het verzorgen van behang, reparaties en het renoveren van trappen. Hij staat bekend om zijn persoonlijke en vakkundige aanpak en is oprecht betrokken bij zijn klanten.

Wil je weten wat TED Schilderwerk & Spuittechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TED Schilderwerk & Spuittechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TED Schilderwerk & Spuittechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TED Schilderwerk & Spuittechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar TED Schilderwerk & Spuittechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TED Schilderwerk & Spuittechniek

Bezoekers bekeken ook