Sionkerk - Gereformeerde Gemeente

Sionkerk - Gereformeerde Gemeente is een Kerk gelegen aan Renes 121 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Sionkerk - Gereformeerde Gemeente in Scherpenzeel

Welkom bij de Gereformeerde Gemeente in Scherpenzeel! Op deze website vindt u alle informatie over onze gemeente en de tijden van de kerkdiensten. De gemeente werd opgericht op 29 september 1921 en het huidige kerkgebouw, de Sionkerk, werd in gebruik genomen op 28 mei 2013. Momenteel wordt de gemeente geleid door ds. J. Beens. De Gereformeerde Gemeenten baseren zich op de Bijbel en maken gebruik van de Statenvertaling. De geloofsleer is vastgelegd in de Heidelberger Catechismus, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en de Dordtse Leerregels. Voor contact kunt u terecht bij de scriba, dhr. F. W. Stufken, of bij de koster, dhr. F. Bolier. De locatie van de gemeente is Renes 121, 3925 JW Scherpenzeel. Meer informatie is te vinden op de WordPress-website van Studio Ubique.

Wil je weten wat Sionkerk - Gereformeerde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sionkerk - Gereformeerde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sionkerk - Gereformeerde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sionkerk - Gereformeerde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Sionkerk - Gereformeerde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sionkerk – Gereformeerde Gemeente

Bezoekers bekeken ook