Schietvereniging Scherpenzeel

Schietvereniging Scherpenzeel is een Schietvereniging gelegen aan De Breelaan 4 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Schietvereniging Scherpenzeel in Scherpenzeel

Welkom op de website van Schietvereniging Scherpenzeel. Hier kunt u meer te weten komen over onze vereniging en wat wij te bieden hebben. Veiligheid en de schietsport staan bij ons hoog in het vaandel. Onder begeleiding kunt u de beginselen van de sport leren en vervolgens zelfstandig verschillende disciplines beoefenen, zoals geweer en pistool, kleinkaliber, grootkaliber, luchtwapens en zwartkruit wapens. Als u op wedstrijdniveau wilt komen, kunnen gediplomeerde trainers u gedetailleerde instructies geven. We zijn trots op de Nationale Kampioenen die al op verschillende disciplines zijn voortgekomen uit onze vereniging. We zijn open voor senioren op maandag- en woensdagavond en zaterdagmiddag, en donderdagavond is speciaal voor jeugdleden met toezicht van volwassenen. Onze accommodatie op het sportcomplex aan de Breelaan in Scherpenzeel bestaat uit 12 ondergrondse schietbanen tot wel 50 meter, een gezellige kantine met een goed uitgeruste keuken en vakbekwame mensen. Het feit dat we al meer dan 100 jaar bestaan, is een garantie voor kwaliteit en saamhorigheid. We zijn lid van: [label missing].

Wil je weten wat Schietvereniging Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietvereniging Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietvereniging Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietvereniging Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Schietvereniging Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietvereniging Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook