Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel

Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel is een Kiprestaurant gelegen aan Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel in Scherpenzeel

Familierestaurant Juffrouw Tok is een populair restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Kip Piri Piri gerechten. Veel mensen komen hier graag terug omdat de smaak naar meer smaakt. Het restaurant biedt ook prijsvriendelijke opties aan, zodat iedereen van een lekker diner kan genieten zonder de bank te breken. Daarnaast is het restaurant ook kindvriendelijk, met een speciaal menu voor de kleintjes en een speelhoek waar ze zich kunnen vermaken. Juffrouw Tok heeft meerdere kiprestaurants verspreid over het land, dus er is altijd wel een locatie in de buurt. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Juffrouw Tok. En als klap op de vuurpijl biedt het restaurant ook een verjaardagsactie aan, waarbij de jarige gratis kan eten. Bovendien hebben ze een spaaractie waarbij je punten kunt sparen en kunt inwisselen voor leuke kortingen. Kortom, Juffrouw Tok is een fantastisch restaurant waar je kunt genieten van heerlijke kipgerechten, vriendelijke prijzen en leuke acties.

Wil je weten wat Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook