Prinsheerlijk Eten en Drinken

Prinsheerlijk Eten en Drinken is een Eetcafé gelegen aan Plein 1940 187 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Prinsheerlijk Eten en Drinken in Scherpenzeel

Bij Prinsheerlijk Eten & Drinken in Scherpenzeel kunt u genieten van een gezellig en gevarieerd restaurant. Ze serveren een majestueuze lunch en een uitgebreid diner, evenals warme en koude dranken, speciaalbier en borrelplanken. Het menu wordt regelmatig vernieuwd om gasten te verrassen met gevarieerde gerechten, van Franse cuisine tot echte klassiekers. Het restaurant is centraal gelegen met een mooi uitzicht op de grote kerk en dorpsstraat. Ze hebben ook oplaadpunten voor elektrische fietsen, waardoor het een perfecte tussenstop is voor wandelaars en fietsers. Het restaurant biedt ook een High Tea, High Wine en High Beer aan, waarbij gasten kunnen genieten van hartige hapjes, desserts en een selectie wijn of thee.

Wil je weten wat Prinsheerlijk Eten en Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prinsheerlijk Eten en Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prinsheerlijk Eten en Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prinsheerlijk Eten en Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Prinsheerlijk Eten en Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prinsheerlijk Eten en Drinken

Bezoekers bekeken ook