Pannenkoekenboerderij Grietje

Pannenkoekenboerderij Grietje is een Crêperie gelegen aan Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij Grietje in Scherpenzeel

Pannenkoekenboerderij Grietje is gevestigd in de monumentale boerderij Klein Ruwinkel, waar vroeger de koeien werden gemolken. Hier kunt u genieten van heerlijke, dikke Nederlandse pannenkoeken. Daarnaast kunt u ook op het terras terecht voor een gezellig drankje of een kop koffie met appeltaart. De top vijf van meest gegeten pannenkoeken in 2023 wordt op dit moment aangeboden. Ook zijn er mogelijkheden voor het vieren van kinderfeestjes. Pannenkoekenboerderij Grietje is onderdeel van Landgoed Ruwinkel, een vakantiepark met verschillende accommodaties. Hier kunt u een week, midweek of weekend boeken en genieten van rust en natuur. Blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuws over Landgoed Ruwinkel.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij Grietje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij Grietje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij Grietje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij Grietje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij Grietje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij Grietje

Bezoekers bekeken ook