Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F.

Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F. is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 257 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F. in Scherpenzeel

Slagerij Verweij is al 31 jaar gevestigd in Scherpenzeel en heeft onlangs een eigentijdse uitstraling gekregen na diverse verbouwingen. Ze hebben een eigen moderne worstmakerij waar ze heerlijke vleeswaren en worstsoorten maken om de hoge kwaliteit van hun assortiment te waarborgen. Naast het aanbieden van kwaliteitsvlees, zijn ze ook gespecialiseerd in het helpen bij culinaire gelegenheden zoals lunches, feestelijke maaltijden, partyservice, catering en barbecues. Ze zijn trots op het feit dat ze producten zonder smaakversterkers en allergenen aanbieden. Ze hebben wekelijks wisselende aanbiedingen, waaronder op woensdag gehaktdag met kortingen op half-om-half gehakt en rundergehakt. De slagerij is geopend in 1989 en heeft in 1998 en 2000 renovaties ondergaan om een eigentijdse winkel en een eigen worstmakerij te creëren. Jacco Verweij heeft in 2016 het diploma 'Meester Worstmaker' ontvangen tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde. Klanten kunnen nu ook sparen met het Piggy spaarsysteem en eventueel bezorging aanvragen. De openingstijden van Slagerij Verweij zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwaliteitsslagerij Leen Verweij V.O.F.

Bezoekers bekeken ook