Knipstudio at Home

Knipstudio at Home is een Kapper gelegen aan Dassenburcht 5 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Knipstudio at Home in Scherpenzeel

Marian Verhoef is een kapper die na vele jaren in een grotere kapsalon te hebben gewerkt, besloot om haar eigen knipstudio te beginnen genaamd Knipstudio at Home. Het belangrijkste kenmerk van haar studio is persoonlijke aandacht en professioneel advies, zodat ze een kapsel kan creëren dat bij jou past. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, werkt ze alleen op afspraak. Hoewel ze meestal op maandagavond, woensdagochtend en middag, vrijdagavond en zaterdagochtend werkt, kan er altijd overlegd worden voor een andere oplossing. Je kunt haar bellen, appen of mailen voor een afspraak. Haar contactgegevens zijn: Dassenburcht 5 in Scherpenzeel, telefoonnummer 06-58 85 16 58 en e-mailadres marian@knipstudioathome.nl.

Wil je weten wat Knipstudio at Home verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knipstudio at Home of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knipstudio at Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knipstudio at Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Knipstudio at Home reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knipstudio at Home

Bezoekers bekeken ook