KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel

KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel is een Bouwmarkt gelegen aan Holleweg 12 in Scherpenzeel.

Meer informatie over KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel in Scherpenzeel

KlusWijs Scherpenzeel is een bouwmarkt waar je terecht kunt voor deskundig advies en hulp bij klussen. Ron van Elst, de eigenaar, werkt al jaren met plezier in de winkel. Op de bovenverdieping is er een woonafdeling met een interieurstyliste genaamd Hetty Harthoorn. Het assortiment is uitgebreid en de professionele klussendienst staat klaar om elke klus, groot of klein, uit te voeren. Ze kunnen bijvoorbeeld kastenwanden plaatsen, buitendeuren afhangen en nieuwe raamdecoratie opmeten. De winkel is op zoek naar een ervaren verkoopmedewerker die klanten niet alleen informeert, maar ook inspireert. Het bedrijf biedt een afwisselende baan in een frisse organisatie met leuke collega's en verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden. De geschiedenis van de winkel gaat terug tot 1932, toen Rein van Elst een aannemersbedrijf begon en later een winkel in ijzerwaren opende. In de loop der jaren is de winkel uitgebreid en heeft het verschillende namen gehad, zoals Happy Hobby, Houtland en Doeland. In 2003 is de winkel verhuisd naar een groter pand op het industrieterrein aan de Holleweg.

Wil je weten wat KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KlusWijs en KW Wonen Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook