Klassiek Aktief - Classic Cars

Klassiek Aktief - Classic Cars is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Stationsweg 416 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Klassiek Aktief - Classic Cars in Scherpenzeel

Wij zijn servicegericht en werken met passie en zorg aan uw oldtimer. Ons doel is dat onze klanten met een goed gevoel de zorg voor hun oldtimer aan ons overlaten. We ontzorgen graag door de verkoop van uw klassieker op ons te nemen. Daarnaast bieden wij consignatie verkoop in opdracht aan. Als u uw oldtimer of klassieke auto wilt verkopen en geen zin heeft in het hele verkooptraject, kunnen wij dit voor u oppakken en zorgen voor een vakkundige verkoop. We streven naar persoonlijk contact en klantvertrouwen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Klassiek Aktief - Classic Cars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klassiek Aktief - Classic Cars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klassiek Aktief - Classic Cars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klassiek Aktief - Classic Cars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Klassiek Aktief - Classic Cars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klassiek Aktief – Classic Cars

Bezoekers bekeken ook