Karate-Do International NL

Karate-Do International NL is een Vechtsportschool gelegen aan Holleweg 16 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Karate-Do International NL in Scherpenzeel

Karate-Do International (KDI) is een school die les geeft in de traditionele oosterse vechtkunst Karate-Do, ook wel bekend als Karate. Deze vechtkunst combineert dynamische bewegingen met krachtige karatetechnieken. Het is een zeer sportieve activiteit die je conditie verbetert en je meer controle geeft over je motoriek. Karate-Do wordt steeds populairder in Nederland, en zowel mannen, vrouwen als kinderen genieten ervan. Het maakt niet uit wat je leeftijd, achtergrond, postuur of conditie is, Karate-Do is voor iedereen toegankelijk. De voordelen van KDI spreken steeds meer mensen aan in Rotterdam en Scherpenzeel. Als je interesse hebt, kun je een gratis proefles aanvragen voor zowel volwassenen als kinderen. In Rotterdam is de dojo gevestigd op de Charloisse Kerksingel 32-14, met Sensei Jarno Driessen als instructeur. In Scherpenzeel bevindt de Honbu Dojo zich op de Holleweg 16, met Shihan Hans Cleton als hoofdinstructeur. Je kunt Karate-Do International Nederland volgen op Facebook en Instagram voor meer informatie.

Wil je weten wat Karate-Do International NL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karate-Do International NL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karate-Do International NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karate-Do International NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Karate-Do International NL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karate-Do International NL

Bezoekers bekeken ook