Kapsalon La Kim

Kapsalon La Kim is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 253 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Kapsalon La Kim in Scherpenzeel

Bij Kapsalon La Kim in Scherpenzeel kun je terecht voor moderne en trendy kapsels en haarmode. De gezellige en huiselijke inrichting zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Onze vlotte en enthousiaste stylistes zijn in staat om elk gewenst kapsel te creëren. Naast knippen, kleuren, verlengen, extensions en haarverzorging bieden wij ook hulp bij haar- en hoofdhuidproblemen. Bij Kapsalon La Kim vind je een compleet aanbod, met onder andere een kapper, haarstyliste, visagiste, nagel- en beautysalon. Ons motto is "Kan het nóg creatiever!?" en wij moedigen klanten aan om contact met ons op te nemen voor speciale verzoeken. Bij Kapsalon La Kim bieden we net dat beetje extra en zijn we net even anders. Dus als je enthousiast bent geworden, maak dan meteen een afspraak via de telefoon of online. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Kapsalon La Kim in Scherpenzeel.

Wil je weten wat Kapsalon La Kim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon La Kim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon La Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon La Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Kapsalon La Kim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon La Kim

Bezoekers bekeken ook