Judoschool Midio

Judoschool Midio is een Judoschool gelegen aan Doornboomspark 14a in Scherpenzeel.

Meer informatie over Judoschool Midio in Scherpenzeel

Welkom op de website van Midio! Bij Midio kun je terecht voor judolessen en Heldentrainingen, zowel voor kinderen als volwassenen. Daarnaast bieden we ook ademcoaching aan. De judolessen worden gegeven op verschillende locaties, waaronder Doorn, Scherpenzeel en Maarn. Voor scholen bieden we de Heldentraining aan als alternatief voor gymlessen. Deze training bevordert het zelfvertrouwen en de groepsdynamiek. Daarnaast is Mieneke van Bruggen, naast judoleraar en Heldentrainer, ook ademcoach. Ze begeleidt mensen die bijvoorbeeld last hebben van hyperventilatie en long covid. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Kom gerust eens langs voor een van onze lessen of trainingen.

Wil je weten wat Judoschool Midio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoschool Midio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoschool Midio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoschool Midio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Judoschool Midio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoschool Midio

Bezoekers bekeken ook