Huisartsenpraktijk de Molen

Huisartsenpraktijk de Molen is een Huisarts gelegen aan Vijverlaan 4c in Scherpenzeel.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Molen in Scherpenzeel

In Scherpenzeel kunt u genieten van persoonlijke huisartsenzorg. Via uw patiëntenportaal kunt u online afspraken maken, vragen stellen aan de huisarts en medicatie aanvragen. U kunt zich registreren en ook aanmelden met DigiD. Daarnaast kunt u nu ook een e-consult aanvragen met uw huisarts via spreekuur.nl, waarbij u zelfs een foto van uw klacht kunt meesturen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, behalve tijdens het teamoverleg van 10.30-11.00 uur. In geval van spoed kunt u contact opnemen met de huisartsenpost Eemland. Daarnaast wordt benadrukt dat gezonder eten en meer bewegen belangrijk zijn om obesitas en welvaartziekten te voorkomen. 30 minuten intensief wandelen per dag en het nuttigen van gezonde maaltijden op vaste tijden worden aanbevolen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat slechts 1 uur intensieve krachttraining per week de kans op overgewicht, hoge bloeddruk en diabetes aanzienlijk verlaagt. Het Landelijk Schakelpunt is een netwerk waar zorgverleners relevante medische gegevens van patiënten kunnen raadplegen. Deze gegevens blijven echter in de dossiers van de huisarts en apotheek staan en kunnen alleen bekeken worden met toestemming van de patiënt. Bovendien biedt het patiëntenportaal de mogelijkheid om online afspraken te maken, vragen te.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Molen

Bezoekers bekeken ook