Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen

Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen is een Kinderopvang gelegen aan Oosteinde 85-b in Scherpenzeel.

Meer informatie over Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen in Scherpenzeel

Onze tussenschoolse opvang staat bekend om onze persoonlijke aanpak en het aanbieden van gezonde en afwisselende maaltijden. We zorgen ervoor dat het overblijven op rolletjes verloopt en dat de kinderen rustig een gezonde lunch op school kunnen eten. We zijn constant bezig met het onderzoeken van manieren om basisschoolkinderen kennis te laten maken met diverse lunchopties, zoals gezonde wraps, groentesoepen en belegde broodjes uit de wereldkeuken. Na het overblijven organiseren we leuke activiteiten of gaan we spelen op het plein. Daarna zorgen we voor een warme overdracht naar de leerkracht. Ook organiseren we het hele jaar door leuke activiteiten voor basisschoolkinderen, zoals onze jaarlijkse Buitenspeelweek. We willen ouders en scholen graag op de hoogte houden van onze ontwikkelingen en diensten via onze nieuwsbrief. Daarnaast kunnen ouders en scholen zich inschrijven voor onze tussenschoolse opvang. Op onze website kan een video bekeken worden over de tussenschoolse opvang van Brood & Spelen.

Wil je weten wat Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoofdkantoor Stichting Brood & Spelen

Bezoekers bekeken ook