Hervormde Kerk Scherpenzeel

Hervormde Kerk Scherpenzeel is een Hervormde kerk gelegen aan Kerkplein 191 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Hervormde Kerk Scherpenzeel in Scherpenzeel

Op 1 november om 15:00 uur zal er een eredienst plaatsvinden, geleid door ds. M.C. Stehouwer. Tijdens deze dienst zullen er kerstpakketten worden ingezameld voor zustergemeenten en zal er een diaconale collecte plaatsvinden voor de voedselbanken. Verder wordt er in het nieuwsbericht gemeld dat Kerkplein 191 zal stoppen op 24 oktober 2023. In een activiteit wordt aangekondigd dat er kerstpakketten worden verzameld voor zustergemeenten in Satu Mare en Borla, waar veel mensen arm zijn en te maken hebben met een energiecrisis. De kerkenraad heeft op 23 oktober vergaderd en er wordt een rommelmarkt georganiseerd op 1 november. Daarnaast wordt er een nieuwe aflevering van Kerkplein 191 aangekondigd en wordt er een ouderenbijbelkring gehouden op 2 november. Tot slot wordt er gezocht naar kleding en vrijwilligers en worden de contactgegevens van de kerk vermeld.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Hervormde Kerk Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook