Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude

Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude is een Kerk gelegen aan Pluimenweg 15 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude in Scherpenzeel

De tekst verwelkomt lezers bij de Hersteld Hervormde Gemeente in Scherpenzeel en Renswoude, die deel uitmaakt van de Hersteld Hervormde Kerk. Ze nodigen iedereen uit om meer te weten te komen over wie ze zijn en wat ze geloven. Daarnaast zijn mensen van harte welkom om de kerkdiensten bij te wonen, zowel fysiek als online. De tekst vermeldt ook de komende diensten op 1 november, met de namen van de predikanten. Er is ook een link naar de liturgie en meer diensten.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Scherpenzeel-Renswoude

Bezoekers bekeken ook