HEMA Scherpenzeel

HEMA Scherpenzeel is een Warenhuis gelegen aan Dorpsstraat 174 in Scherpenzeel.

Meer informatie over HEMA Scherpenzeel in Scherpenzeel

Bij HEMA Scherpenzeel kun je je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt veel HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, op voorwaarde dat het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Je kunt de voorraad van een artikel in de winkel online bekijken. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA winkels in de nabije omgeving, zoals HEMA Lunteren, HEMA Barneveld en HEMA Veenendaal.

Wil je weten wat HEMA Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar HEMA Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook