Halte B

Halte B is een Woonwinkel gelegen aan Stationsweg 337 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Halte B in Scherpenzeel

Bij Halte B kun je terecht voor schitterende blijvende bloemen, exotische geuren en perfecte woonaccessoires. Ze verhuren blijvende bloemen en hebben een breed assortiment aan geuren. Daarnaast hebben ze ook een gift card, waarbij elke card zorgvuldig omhuld wordt door een gezellige envelop met een parfummonster. In de maand oktober is er een speciale actie waarbij je 20% korting krijgt op LED-kaarsen. Op 11 oktober opent de boetiek van Halte B haar deuren en ze hebben iets bijzonders in petto. Je kunt contact met ze opnemen op Holevoetplein 292 en je kunt ze volgen op social media.

Wil je weten wat Halte B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Halte B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Halte B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Halte B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Halte B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Halte B

Bezoekers bekeken ook