Fjaere BV

Fjaere BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Biezenkamp 5 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Fjaere BV in Scherpenzeel

Fjaere biedt de mogelijkheid om persoonlijke uitvaartwensen en gegevens vast te leggen, zodat jouw afscheid verloopt zoals jij wilt en jouw nabestaanden op de hoogte zijn van jouw laatste wensen. Na jouw overlijden moeten zij allerlei formele zaken regelen, zoals testament, verzekeringen en belasting, en het zou handig zijn als alle benodigde informatie op één plek beschikbaar is. In vergelijking met traditionele papieren vragenlijsten kunnen alle gegevens in Fjaere gemakkelijk worden gewijzigd en aangevuld. Fjaere helpt je om na te denken over jouw uitvaart en zorgt ervoor dat je niets vergeet. Met een abonnement op de Premium-versie kun je aanvullende gegevens vastleggen en belangrijke inloggegevens en documenten veilig bewaren. Daarnaast steunt Fjaere ook goede doelen en kun je zelf bepalen welk goed doel je wilt steunen.

Wil je weten wat Fjaere BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fjaere BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fjaere BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fjaere BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Fjaere BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fjaere BV

Bezoekers bekeken ook