fit20 Scherpenzeel-Woudenberg

fit20 Scherpenzeel-Woudenberg is een Personal trainer gelegen aan Stationsweg 337 in Scherpenzeel.

Meer informatie over fit20 Scherpenzeel-Woudenberg in Scherpenzeel

Bij fit20 Scherpenzeel kun je wekelijks een 20-minuten durende personal training volgen. Deze training is altijd op afspraak en je wordt begeleid door een trainer. Er zijn maximaal drie personen aanwezig in de trainingsruimte. Je kunt gewoon in je dagelijkse kleding trainen omdat je niet zult transpireren. Hierdoor is douchen en omkleden niet nodig. Er zijn geen kleedruimtes of douches aanwezig, maar wel een optimaal binnenklimaat. Marion vertelt dat ze sterker is geworden en geen spierpijn of rugpijn meer heeft. Haar bloeddruk is ook naar normale waarden gezakt, waardoor ze is gestopt met bloeddrukverlagers. Michiel, een arts, vindt het ook fijn dat hij direct na zijn werk kan trainen zonder te hoeven omkleden en te zweten. Hij ervaart de begeleiding als prettig en het kost hem weinig tijd. Fit20 Scherpenzeel heeft al meer dan 17.000 klanten en meer dan 1 miljoen trainingen gegeven. Ze hebben meer dan 100 studio's in Nederland en zijn ook wereldwijd actief.

Wil je weten wat fit20 Scherpenzeel-Woudenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Scherpenzeel-Woudenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Scherpenzeel-Woudenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Scherpenzeel-Woudenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar fit20 Scherpenzeel-Woudenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Scherpenzeel-Woudenberg

Bezoekers bekeken ook