De Lange Muur

De Lange Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpsstraat 237 in Scherpenzeel.

Meer informatie over De Lange Muur in Scherpenzeel

Bij ons kunt u al jarenlang terecht voor afhaalmaaltijden. U kunt uw bestelling van tevoren telefonisch doorgeven of gewoon binnenkomen en ter plekke bestellen. Vooral tijdens de feestdagen is het handig om uw bestelling ruim van tevoren door te geven, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Daarnaast hebben we ook een restaurant waar u kunt genieten van onze traditionele gerechten. Als u met een groep van minimaal 10 personen bent, kunt u ook een buffet bij ons organiseren. Hiervoor is het wel nodig om van tevoren te reserveren. Daarnaast bieden we ook catering aan voor feesten en partijen. U kunt bij ons een heerlijk Chinees buffet bestellen dat op een afgesproken tijd wordt geleverd en ook weer opgehaald wordt. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 11:30 tot 21:00 uur. U kunt ons vinden aan de Dorpsstraat 237 in Scherpenzeel.

Wil je weten wat De Lange Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lange Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lange Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lange Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar De Lange Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lange Muur

Bezoekers bekeken ook