De Kleine Holevoet

De Kleine Holevoet is een Restaurant gelegen aan Holevoetplein 296 in Scherpenzeel.

Meer informatie over De Kleine Holevoet in Scherpenzeel

Restaurant De Kleine Holevoet is een culinair en betaalbaar restaurant in Scherpenzeel. Ze koken op niveau met dagverse, seizoensgebonden en streekproducten. Het restaurant biedt ook een wijnarrangement aan voor een complete beleving. Ze hebben een persoonlijke benadering en zijn ook geschikt voor grotere gezelschappen. De Kleine Holevoet is overgenomen door sommelier Rick van Breugel, die meer nadruk legt op zijn passie voor wijn. Ze bevinden zich op het Holevoetplein 296 in Scherpenzeel.

Wil je weten wat De Kleine Holevoet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kleine Holevoet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kleine Holevoet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleine Holevoet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar De Kleine Holevoet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kleine Holevoet

Bezoekers bekeken ook