De Achthoek

De Achthoek is een Kerk gelegen aan Molenweg 1 in Scherpenzeel.

Meer informatie over De Achthoek in Scherpenzeel

De Achthoek in Scherpenzeel is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland. In deze gemeente geven ze inhoud aan hun geloofsvreugde door de ontmoeting met God en met elkaar. Ze geven elkaar voldoende ruimte voor verschillen in geloofsopvattingen en geloofsbelevingen. De ontmoetingen vinden plaats in de achthoekige kerk aan de Molenweg, niet alleen op zondag, maar ook tijdens de activiteiten door de week. Vanuit deze ontmoetingen zien ze om naar hun naasten, zowel dichtbij als ver weg. Vanaf 2022 heeft De Achthoek een eigen App voor haar gemeenteleden, waarmee ze betrokken kunnen zijn en elkaar kunnen inspireren, helpen en bemoedigen. De App kan gedownload worden op een mobiel of tablet en er is een handleiding beschikbaar voor hulp. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de App te geven door de QR code te scannen. De missie van De Achthoek is om een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap te zijn, waarin ze elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus. Ze willen hun geloof verdiepen en vieren. Voor contactinformatie kunnen mensen terecht bij de Protestantse Gemeente De Achthoek, telefonisch of per e-mail. Het kerkgebouw bevindt zich aan de Molenweg 1 in Scherpenzeel.

Wil je weten wat De Achthoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Achthoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Achthoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Achthoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar De Achthoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Achthoek

Bezoekers bekeken ook