christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel

christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel is een Kinderopvang gelegen aan Molenweg 1 in Scherpenzeel.

Meer informatie over christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel in Scherpenzeel

BijdeHandjes is een kinderopvang die een veilige en vertrouwde omgeving biedt voor kinderen. Ze hebben liefdevolle pedagogisch medewerkers en streven ernaar om kinderen te laten spelen, groeien en beleven. De kinderopvang is gedreven door de liefde van God en wil dat elk kind zich op zijn eigen unieke manier kan ontwikkelen. BijdeHandjes is onderdeel van Babilou Family Nederland en heeft vestigingen in verschillende plaatsen. Daarnaast bieden ze nieuws en inspiratie, zoals tips voor de wintertijd en informatie over het stimuleren van het kinderbrein. Ouders zijn positief over BijdeHandjes en ervaren het als een fijne en betrokken kinderopvang. Als je je kind wilt aanmelden, kun je het inschrijfformulier invullen of een rondleiding aanvragen.

Wil je weten wat christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar christelijke kinderopvang BijdeHandjes - BSO Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. christelijke kinderopvang BijdeHandjes – BSO Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook