CGK De Open Hof

CGK De Open Hof is een Kerk gelegen aan Marktstraat 59 in Scherpenzeel.

Meer informatie over CGK De Open Hof in Scherpenzeel

Bij CGK De Open Hof ben je van harte welkom om deel te nemen aan de kerkdienst. Je kunt langskomen of online meekijken en meedoen met de samenkomsten op zondag. De missie van De Open Hof is om God met heel ons hart te dienen, ernaar te leven en anderen bij God te brengen. Ze gunnen iedereen de liefde en genade die ze zelf van Jezus Christus hebben ontvangen. Als je nieuw bent bij De Open Hof of op zoek bent naar een kerk, kun je terecht op de "Ik ben nieuw" pagina. Elke zondag zijn er twee samenkomsten en gedurende de week zijn er verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Meer informatie over de samenkomsten en wat je kunt verwachten, vind je op de samenkomsten-pagina. Voor specifieke informatie over De Open Hof kun je terecht op de "Over ons" pagina. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via e-mail of het contactformulier invullen.

Wil je weten wat CGK De Open Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CGK De Open Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CGK De Open Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CGK De Open Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar CGK De Open Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CGK De Open Hof

Bezoekers bekeken ook