Brow Beauté

Brow Beauté is een Schoonheidssalon gelegen aan Oosteinde 107a in Scherpenzeel.

Meer informatie over Brow Beauté in Scherpenzeel

Brow Beauté is een online winkel waar je verschillende producten kunt kopen om je wenkbrauwen in vorm te houden. Ze hebben ook een studio waar ze permanente make-up en fijne lijn tatoeages aanbieden. Deze tatoeages worden gedaan met een dunne naald, waardoor fijnere lijnen kunnen worden gemaakt. Daarnaast verkopen ze ook herbruikbare koffiekopjes en andere favoriete producten. Brow Beauté heeft positieve beoordelingen gekregen en je kunt ze volgen op Instagram. Ze werken met verschillende merken en hebben een contactadres waar je informatie kunt krijgen en afspraken kunt maken. Let op: afspraken moeten 24 uur van tevoren worden geannuleerd, anders wordt er 50% in rekening gebracht.

Wil je weten wat Brow Beauté verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brow Beauté of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brow Beauté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brow Beauté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Brow Beauté reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brow Beauté

Bezoekers bekeken ook