Boetiek "Miss Janet"

Boetiek "Miss Janet" is een Handwerkwinkel gelegen aan Dorpsstraat 144 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Boetiek "Miss Janet" in Scherpenzeel

Boetiek Miss Janet is een gezellige winkel met een breed assortiment aan hobby-, schilder-, teken-, brei-, haak-, naai- en borduurartikelen. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals inlijsten, stomerij en reparaties van kleding, schoenen en naaimachines. De winkel is altijd druk en heeft een gemoedelijke sfeer, waar zowel jong als oud heerlijk kunnen rondkijken. Boetiek Miss Janet biedt voordelige prijzen en goede service. Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan deze winkel. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van G Brouwer & Zn, de groothandel waar Boetiek Miss Janet bij hoort.

Wil je weten wat Boetiek "Miss Janet" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boetiek "Miss Janet" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boetiek "Miss Janet"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boetiek "Miss Janet" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Boetiek "Miss Janet" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boetiek “Miss Janet”

Bezoekers bekeken ook