Blokker Scherpenzeel

Blokker Scherpenzeel is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Marktstraat 32 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Blokker Scherpenzeel in Scherpenzeel

Bij Blokker Markstraat Scherpenzeel vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Ook hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Daarnaast bieden ze ook producten aan om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel in Scherpenzeel komen of een van hun andere winkels bezoeken om advies te krijgen van hun medewerkers. Je kunt er ook voor kiezen om online te bestellen en je producten thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in een van hun winkels. Je kunt op de hoogte blijven van hun wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en nieuwe producten via hun social media kanalen. Hun klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Scherpenzeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Scherpenzeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Scherpenzeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Scherpenzeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Blokker Scherpenzeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Scherpenzeel

Bezoekers bekeken ook