Bij Thomas

Bij Thomas is een Restaurant gelegen aan Marktstraat 22 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Bij Thomas in Scherpenzeel

In het gezellige dorp Scherpenzeel bevindt zich de koffiebar Bij Thomas, waar je kunt genieten van heerlijke koffie en huisgemaakt lekkers. Je kunt langskomen in de koffiebar of je lunch to go bestellen, en ze bezorgen zelfs gratis in Scherpenzeel. Daarnaast bieden ze ook lunch catering aan voor zakelijke bijeenkomsten. Voor speciale gelegenheden, zoals een babyshower of verjaardag, kun je bij Bij Thomas terecht voor een lekkere high tea. De eigenaren, Thomas en Elsemiek, hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet op Curaçao en hebben nu samen met hun zoontje Ralph hun eigen koffiebar geopend. Bij Thomas staat bekend om de ongedwongen sfeer en de verse en huisgemaakte gerechten. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Bij Thomas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Thomas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Thomas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Thomas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Bij Thomas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Thomas

Bezoekers bekeken ook