Bakker-Mulder

Bakker-Mulder is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 248 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Bakker-Mulder in Scherpenzeel

Welkom bij Bakker Mulder! Deze bakkerij is geopend sinds 25 augustus 2015 en heeft de bakkerij overgenomen van Fam de Bart, die hier 30 jaar lang heeft gebakken. Bij Bakker Mulder kunt u genieten van ambachtelijk gemaakte producten, waarvan vooral de saucijzenbroodjes en het snaterbrood (meergranenbrood met zonnebloempitten) bekend zijn in de regio. Naast brood en banket kunt u ook terecht in de koffietafel voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. Ze bieden ook een bezorgservice voor belegde broodjes en hebben een ontbijtservice. Als u vragen of tips heeft, horen ze dat graag. Met vriendelijke groet, team Bakker-Mulder.

Wil je weten wat Bakker-Mulder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker-Mulder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker-Mulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker-Mulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar Bakker-Mulder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker-Mulder

Bezoekers bekeken ook