ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan De Breelaan 7 in Scherpenzeel.

Meer informatie over ALDI in Scherpenzeel

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van betaalbare producten tot receptinspiratie. Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Het assortiment bestaat uit ruim 900 producten van zowel eigen huismerken als A-merken. Alle producten zijn van topkwaliteit en een stuk goedkoper dan bij andere supermarkten. ALDI heeft ook aandacht voor duurzaamheid en werkt met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast strijden ze tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Bij ALDI kun je dus gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Scherpenzeel. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook